Relatie met een narcist: ‘Er gebeurde gekke kleine dingetjes’

28.03.2024 15:44
manieren huwelijk leuk houden Beeld: Shutterstock

Van onze collega’s van Mamaplaats afgelopen week.

Op Mamaplaats bloggen moeders over hun leven. Van bevallingen tot scheidingen en van verjaardagsfeestjes tot ziekenhuisbezoeken. Alles komt voorbij. Deze keer deelt Kek Mama een blog van een moeder die in een relatie belandde met een narcist.

“Mijn verhaal begint 8 jaar geleden. Na een relatie met een brave burgerlijke man wilde ik meer. Ik wilde leven! Samen hadden we twee dochters, we gingen voor een co-ouderschap en regelden alles samen netjes. Ik was gelukkig en blij met deze keuze. Ik voelde me vrij.

Mijn droomman

Toen kwam ik Jasper tegen. Mijn droomman. Echt hij had alles wat ik zocht en ik was opslag verliefd!
Hij deed alles voor me, hij was ontzettend lief, maar hij had ook iets mysterieus. Op dat moment vond ik dat fantastisch na een relatie van 10 jaar met een best wel saaie man.

We gingen dan ook al vrij vlot samenwonen want het voelde zo goed, maar al snel gebeurden er gekke kleine dingetjes. Ik kreeg het gevoel dat ik hem niet kon vertrouwen. Wanneer ik daarover met hem probeerde te praten, hadden we een heel goed gesprek en waren al mijn twijfels weer weg. We waren een echt team en samen gingen we ervoor.

We woonden nog maar net samen toen hij op het idee kwam om te trouwen. Niet omdat hij voor altijd bij mij wilde zijn, maar omdat hij een slechte band met zijn ouders had, als hij zou overlijden zouden al zijn spullen naar zijn ouders gaan en dat wilde hij niet. Ik vond het ergens wel logisch klinken, dus ging er in mee en twee maanden later waren we getrouwd.” Lees verder op Mamaplaats >>

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.