Prachtig: meisje wordt verrast door stiefvader die haar adopteert

10.04.2020 09:42
stiefvader adoptie meisje Beeld: Shutterstock

Hoe verras je je stiefkind met de mededeling dat je hem officieel adopteert? Tim Bobbitt bedacht een wel heel bijzondere manier.

Annie was een alleenstaande moeder toen ze een relatie kreeg met Tim. Na verloop van tijd bouwde hij een heel goede band op met haar dochter Kylee. Ze speelden samen videogames, doken in achtbanen en hij ging mee naar haar dansoptredens.

Kylee werd zo gek op Tim, dat ze niets liever wilde dan dat hij officieel haar vader zou worden. Dus toen hij en haar moeder in het huwelijksbootje stapten, gaf ze hem een brief en vroeg ze hem om haar officieel te adopteren.

 

Lees ook:
‘Hoe adoptie mijn manier van opvoeden heeft veranderd’ >

 

Fotoshoot

Een lang traject met vele adoptiepapieren volgde en uiteindelijk mocht Tim op zijn beurt zijn stiefdochter verrassen. En dat deed hij op een geweldige manier: hij organiseerde een fotoshoot voor de familie en onderbrak die door een prachtige brief voor te lezen aan Kylee. Zijn boodschap: vanaf vandaag zou hij haar officieel adopteren.

Ook vertelde hij hartverwarmend over hun band en zei hij uit te kijken naar het moment waarop hij háár naar het altaar mag lopen. ‘Want dat is wat vaders doen’, zo stelde hij in zijn speech.

De reactie van de kleine meid is schitterend. Ze barstte in tranen uit zodra ze hoorde dat Tim officieel haar vader werd en viel hem in de armen. 

Bekijk hier het hele verhaal in een video die Tim heeft gemaakt:
 

Nog meer persoonlijke verhalen lezen?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >