Op sociaal vlak is de Maagd dit jaar kritischer

25.12.2023 15:18
Beeld: Getty Images

Ontdek wat 2024 jou brengt in de liefde, je werk en je gezin, Maagd.

Maagd 22 augustus – 22 september

Op werkgebied gaat alles zijn gangetje en is er weinig nieuws te verwachten. Wat je overigens prima vindt, want je bent dit jaar meer bezig met je gezin dan met je carrière. Je kinderen spelen een belangrijke rol met betrekking tot je werkschema en vrijetijdsbesteding. De kans is zelfs groot dat je meer vanuit huis gaat werken. Ook geef je dit jaar meer dan gemiddeld geld uit aan de verzorging en inrichting van de kinderkamer(s).

Qua vriendschappen is het belangrijk om dit jaar goed over bepaalde dingen na te denken zonder overhaaste stappen te zetten. Je mond open­trekken of een definitieve beslissing nemen kan altijd nog.

Lees ook – ‘Je tranen kunnen laten gaan, dat is vriendschap’ >

Alles op een rijtje

Ook qua zelfontplooiing is het verstandig om alles goed voor jezelf op een rijtje te zetten met het oog op wat je beter wel of niet (meer) kunt doen ten behoefte van je eigen vooruitgang. Actie ondernemen hoeft nog niet, maar er met iemand over praten zou wel fijn zijn. Twee weten meer dan één.

Op liefdesgebied ga je er vol in. Je libido is behoorlijk aan de maat en dit steek je niet onder stoelen of banken. Het is klaar met dat gefriemel en gefoezel, hoogste tijd voor het echte werk! Ben je single, dan kun je in je enthousiasme wat opdringerig uit de hoek komen. Sommigen vinden dit wel lekker, anderen iets minder.

Belangrijk voor Maagden

  • Neem de dingen zoals ze komen.
  • Gezond egoïsme is oké.
  • Wat goed is voor jou is niet automatisch goed voor een ander.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.