Op naar de bios: dit zijn de leukste films van dit najaar

13.09.2020 09:02
bioscoop films najaar 2020 Beeld: Shutterstock

Door het coronavirus komen er weinig films uit, maar déze mag je dit najaar niet missen. 

Alles is zoals het zou moeten zijn

Je zou maar nét bevallen zijn en je vriend biecht op dat hij het kind nooit gewild heeft en met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Het overkomt Iris, die in het jaar dat volgt haar leven weer op de rit moet zien te krijgen – met hulp van haar twee beste vriendinnen. 

Nu in de bioscoop
 

Tenet

De Protagonist, gespeeld door John David Washington, moet de wereld zien te redden van de ondergang. Reizend door een wereld van internationale spionage gaat hij op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd: niet tijdreizen, maar Inversie.

Nu in de bioscoop

Lees ook:
Zó kijk je thuis de leukste bioscoopfilms >

 

Love Sarah

Een bakkerswinkel runnen in het Londense Notting Hill: het was de droom van de overleden moeder van de 19-jarige Clarissa. Zij wil die droom alsnog gaan verwezenlijken en schakelt daarvoor de hulp in van haar moeders beste vriendin Isabella en haar vervreemde, excentrieke oma Mimi.

Release: 10 september 2020

 

 

No time to die

007 geniet in deze 25e Bondfilm van een rustig leven op Jamaica, als zijn oude vriend Felix Leiter hem vraagt een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Een must see, alleen al omdat het de laatste keer is dat Daniel Craig in de huid kruipt van de beroemde Britse geheim agent.

Release: 12 november 2020

Casanova’s

Bas is een onzekere journalist die de taak krijgt om undercover te gaan, met als doel een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. De coach heeft een nieuw boek geschreven en geeft een workshop, waarbij hij incompetente mannen binnen drie dagen zou kunnen transformeren in heuse casanova’s. 

Release: 8 oktober 2020

Bron: Pathe.nl
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram >