Op (k)raambezoek in quarantaine: zó showt deze kersverse moeder haar baby

20.03.2020 21:19
kraambezoek-corona

Louise Collé uit Oud-Beijerland is onlangs moeder geworden van baby Noxx en laat zich door alle coronamaatregelen niet uit het veld slaan: ze ontvangt haar kraambezoek gewoon lekker via het raam.

"Het blijft raar dat we geen kraambezoek kunnen ontvangen", vertelt ze aan RTV Rijnmond. "Maar we zijn trots op Noxx en willen hem graag aan iedereen laten zien."

 

Lees ook

Zo bespreek je het coronavirus met je kind >

 

Brievenbus

Opa en oma hadden het geluk dat ze de hun kleinzoon al in hun armen konden nemen vóórdat iedereen zoveel mogelijk binnen moest blijven, maar de rest van de familie, buren, vrienden en vriendinnen bewonderen Noxx braaf bij de voordeur. En de gebruikelijke beschuit met muisjes? Die duwen de ouders gewoon door de brievenbus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onze cliënt Louise ontvangt haar (k) raambezoek ?. Zo kan ze zoontje Noxx toch laten zien aan het bezoek. Het beschuitje ging door de brievenbus. Dank je wel Louise voor het delen van deze hartverwarmende foto's. Wil jij jullie foto's delen van het raambezoek ? Je kunt ze via de chat van deze fb pagina sturen en dan plaatsen wij ze. (wel even erbij vermelden dat je toestemming geeft voor het plaatsen). #kraamzorgmadelief #kraamzorg #raambezoek #hoekschewaardopdekaart #passievoordezorg #zorgmetliefdevoorhetleven #corona

Een bericht gedeeld door Kraamzorg Madelief (@kraamzorgmadelief) op

 

Bron: RTV Rijnmond

 

Schrijf je in voor de Kek Mama-nieuwsbrief en ontvang wekelijks de best gelezen artikelen in je mailbox >