Op het puntje van je stoel: dít zijn de spannendste zomerthrillers

05.06.2020 15:02
zomerthrillers Beeld: Shutterstock

Wil je iets spannends lezen als je aan het zwembad ligt? Check dan dit rijtje met zomerthrillers – dat wordt nagelbijten.


Blond op Bonaire

Linda vertrekt met haar man, dochter en diens vriendin naar Bonaire voor een heerlijke vakantie. Maar ze zijn nog maar amper op het eiland, of de twee jonge vrouwen verdwijnen spoorloos.

Van de één ontbreekt ieder spoor, van de ander worden teenslippers en een fiets gevonden. Linda besluit zelf op onderzoek te gaan – lukt het haar om te achterhalen wat er gebeurd is?

Je bestelt het boek hier

 

Zomerhuis

Dit verhaal speelt zich een stuk dichter bij huis af, in een vakantiehuis in Drenthe. Eva geniet met haar vriend Leon en hun zes maanden oude zoontje Max van een heerlijke vakantie.

Ze ontmoeten twee oude vrienden op de camping en halen herinneringen op aan vroeger – en aan Saskia, het meisje dat in hun jeugd plotseling van het vakantiepark verdween. Maar dan wordt Eva op een ochtend wakker en wordt haar ergste nachtmerrie waarheid.

Deze spannende thriller koop je hier.

 

Revanche

Lena en Robbert hebben een mooi huis, allebei een leuke baan en twee heerlijke kinderen. Maar aan dat geluk komt plotseling een einde als hun driejarige dochter Bibi wordt ontvoerd.
De politie tast in het duister over de daders en Lena heeft er alles voor over om haar dochter terug te krijgen. Maar net wanneer ze daar dichtbij lijken te zijn, loopt niets meer zoals gepland.

Geschreven door Kek Mama-columnist en mama-vlogger Mariëtte Middelbeek: een must have in je strandtas.

Je bestelt ‘m hier.

 

Lees ook:
Van ‘Invisible Dick' tot ‘Poor Pussy': dit zijn wel heel vreemde kinderboeken >

 

Bonuskind

Lies is een meisje van vijftien jaar. Ze wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder iets is overkomen. Die heeft haar mobiel namelijk thuis laten liggen en haar bed is onbeslapen. De vader van Lies en zijn nieuwe vriendin schakelen de politie in.

Er wordt gedacht dat de moeder van Lies de scheiding nooit te boven is gekomen en daarom besloten heeft te verdwijnen – of erger. Maar Lies weet zeker dat haar moeder dat nooit zou doen en gaat zelf op onderzoek uit. Met alle gevolgen van dien…

Deze nieuwste thriller van Saskia Noort is binnenkort hier verkrijgbaar.

 

Op klaarlichte dag

Nathalie is een jonge vrouw die op de vlucht is voor haar gewelddadige ex. En voor de politie, want die wil haar spreken in verband met de moord op haar beste vriendin.

Een toevallige ontmoeting tussen Nathalie en rechercheur Julia brengt de zaak in een stroomversnelling. Nathalie heeft een nieuwe identiteit aangenomen en Julia heeft daar geen idee van. Maar als Nathalies ex op het toneel verschijnt, verandert dat.

Deze heerlijke thriller van Simone van der Vlugt is bekroond met de NS Publieksprijs en de Crimezone Award voor beste Nederlandstalige thriller. Je koopt ‘m hier.

 

Gespleten

Andrea denkt haar moeder Laura door en door te kennen. Maar plotseling ziet ze een heel andere kant van haar als het restaurant waarin ze samen lunchen, onder vuur wordt genomen. Haar moeder overmeestert de schutter koelbloedig en doodt hem.

Dan blijkt dat zij zich al dertig jaar schuilhoudt onder een andere naam en dat haar verleden één grote leugen is.

Je bestelt deze thriller van Karin Slaughter hier.

 

Achter gesloten deuren

Maak kennis met Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij charmant en elegant. Ze zijn altijd samen en je zou denken dat het om ware liefde gaat. Maar waarom neemt Grace haar telefoon niet op en heeft ze nooit tijd om op visite te komen? En waarom heeft hun slaapkamer eigenlijk tralies voor het raam?

Hier bestel je ‘m.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >