Oeps: Noëlla van drie zet moeders auto en zichzelf in de grijze waterafstotende verf 

05.07.2023 14:56

Ken je dat moment dat je kinderen heerlijk aan het spelen zijn, je zowaar denkt dat het even rustig is in huis, tót je bedenkt dat het wel erg stil is. Hmm, verdacht… 

Je let even niet op en je kinderen zetten het huis op z’n kop. De moeder van Noëlla (3) weet er alles van. Dit weekend verfde het meisje zichzelf én de Mercedes van haar moeder met grijze waterafstotende verf. Oeps. Het maakte het 3-jarig meisje in ieder geval wel een ster op social media.

Noëlla maakt het goed

Noëlla is de jongste van drie in een samengesteld gezin en ze ging nog even buitenspelen. Dan komt ze hélemaal onder de verf terug en wijst vervolgens ook nog op de besmeurde auto. Na het filmen zijn haar ouders urenlang bezig geweest om de verf van het meisje af te krijgen. Ook werd de huisartsenpost en het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum geraadpleegd, maar die konden de ouders gelukkig geruststellen. 

Lees ook: De heerlijke blunders van deze vrouwen blijven ze nog lang achtervolgen

Foutje, bedankt

Hoe kwam het meisje aan de verf? De emmers bleken al dagen open langs de weg te staan. Ze worden gebruikt voor renovatiewerkzaamheden. De aannemer van dienst heeft het boetekleed aangetrokken. Hij bood zijn excuses aan én maakte melding bij zijn verzekering. 

‘Een mooi verhaal’

Het kleine meisje is inmiddels weer schoon, maar met de auto gaat het helaas minder goed. De familie heeft tot de late uurtjes moeten boenen. En wat blijkt: er zat een soort schuurmiddel in de verf, dus het heeft de nodige krassen opgeleverd. Aan Dit is Helmond vertelt moeder Priscilla: “Dat maakt me verder niet uit, dat is allemaal verzekeringswerk. Het belangrijkste is dat Noëlla er gezond uit is gekomen. Én we hebben later een mooi verhaal te vertellen.” 

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.