Mooi babynieuws: Kimberley Klaver in verwachting van tweede kindje

18.08.2021 08:12
Kimberley Klaver

Geweldig nieuws voor Kimberley Klaver (35): ze is zwanger van haar tweede kind. Dat verklapte de actrice, presentatrice en Kek Mama-columnist zojuist aan weekblad Weekend.

‘Michel en ik hebben het afgelopen weekend aan de kinderen verteld. Die waren meteen door ’t dolle heen’, vertelt Kimberley aan Weekend.

Een huis vol

Ruim twee jaar geleden beviel Kimberley van zoon Julius Laurens Alexander. Ze is verloofd met Michel, die nog drie kinderen heeft uit een eerdere relatie. ‘Er komt dus een vijfde aan. Het wordt full house, maar beregezellig. Nog voordat we volgend jaar trouwen in Italië is er dus nog een kleintje bij’, aldus Kimberley.

 

Lees ook
Kimberley Klaver over haar samengestelde gezin: ‘Je kiest nou eenmaal niet op wie je verliefd wordt’

 

Eerste zwangerschap

Vorig jaar vertelde Kimberley in Kek Mama uitgebreid over haar grote liefde, kinderwens en samengestelde gezin. ‘Juist omdat ik Michel zo liefdevol en met plezier in de weer zag met zijn kinderen, ging er bij mij een luikje open: op den duur zou een kind heel welkom zijn. En hoewel we allesbehalve haast hadden – integendeel, het leven was al hectisch genoeg – was ik binnen een maand zwanger’, aldus de presentatrice.

Bron: Weekend

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!