Beeld: Audrey Nicole
Beeld: Audrey Nicole

Waarom haten zoveel vrouwen de nieuwe liefde van hun ex toch? vraagt Audrey zich af. Zij schreef een ode aan de vriendin van de vader van haar dochter die nu de hele wereld overgaat.

In het Facebookbericht, dat inmiddels al 150.000 keer gedeeld is, laat ze weten hoe geweldig de nieuwe vriendin voor Audreys dochter Riley is. Ze koopt cadeautjes, geeft haar te eten en staat voor Riley klaar wanneer zij bij haar papa is. "Niemand zegt dat het makkelijk is om voor een kind te zorgen dat niet van jou is", schrijft Audrey. "Duw haar niet weg wanneer ze zo haar best doet. Straks gaat de relatie uit en heb je echt te maken met een loeder van een stiefmoeder. Hoe meer mensen van mijn kind houden, hoe blijer ik ben!" Audrey roept moeders op om niet stiekem te kijken wat de nieuwe vriendin van hun ex allemaal op social media zet. Met de boodschap "meer liefde, minder haat" sluit ze de brief af. Mooi gezegd, Audrey.

Bonus moeder

De vele reacties op het viral bericht tonen aan dat Audrey niet de enige is. "In onze familie noemen we het een bonus moeder", reageert Alison. Hoewel de 'andere' vrouw inmiddels ook niet meer getrouwd is met de vader van haar kind, maakt zij toch nog een deel uit van het leven van Alisons kinderen. Ook stiefmoeders zijn blij met het bericht. "Bedankt namens alle stiefmoeders voor je eerlijkheid. Je geeft ons de boost die we nodig hebben", laat Selina weten. Veel mensen laten weten dat Riley blij met zijn met een moeder die zo positief in het leven staat. Daar sluiten wij ons helemaal bij aan.

Bron Boredpanda

 

BN'er-moeders op Instagram

Van groupies, een onesie tot Valentijnsdag met voetbal: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Goeiemorgen...


 

Lief


 

Prachtige foto


 

Samen de wereld ontdekken


 

Jubileum


 

Op standje lam dan maar...


 

Maandag onesiedag


 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

oude-versleten-bank-koesteren

Lauren Eberspacher belooft haar partner dat ze ooit die mooie witte bank uit de woonmagazines zullen kopen. Maar zolang er nog kinderen door het huis springen, kunnen ze hier alleen van dromen.

Op Facebook schrijft ze een ode aan de witte bank (én aan haar oude, versleten exemplaar).

 

Sapvlekken

'Lieve man', zo begint Lauren haar bericht. 'Je weet wel, die witte bank uit dat woonmagazine, ooit gaan we hiervoor sparen en kopen we er een. En hij zal schoon zijn. Niet vies van de sapvlekken, appelschillen en melk. Oh, en wanneer er mensen op bezoek komen, hoeven we niet al het speelgoed eraf te gooien: geen barbiearmpjes die in onze rug porren. We gaan gewoon met z'n allen zitten en genieten van het comfort van onze witte bank.'

 

Lees ook
Moet je zien: man stuurt z'n vrouw 'uitdagende' foto's terwijl hij schoonmaakt >

 

'Prachtige stof'

De moeder vervolgt: 'Op een dag voelen we aan de prachtige stof waar we jarenlang van hebben gedroomd en voor hebben gespaard. En dan zullen we de vlekken missen, want geen vlekken betekent dat onze kinderen niet zo klein meer zijn. De armleuningen zijn stevig en de kussens lekker donzig. Ik weet zeker dat het zo comfortabel zal zijn als we dachten, maar toch zullen we terugdenken aan de momenten dat onze kinderen van onze bank afsprongen, deden alsof ze superhelden waren of 'op avontuur' gingen. Ik denk dat we op die dag onze versleten bank missen.'

 

'De mooiste jaren van ons leven'

Daarom wil Laura haar oude bank koesteren, nu het nog kan. 'Laten we de vlekken blijven schrobben en de dekens blijven gebruiken. Laten we blijven knuffelen met onze kinderen en kijken hoe ze op avontuur gaan in onze woonkamer. Omdat de jaren die we met deze versleten bank hebben, ongetwijfeld de meest kostbare, vermoeiende en mooiste jaren van ons leven zullen zijn.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >