Moeder schrijft ode aan stiefmoeder van haar kind

23.11.2016 22:09
Beeld: Audrey Nicole Beeld: Audrey Nicole

Waarom haten zoveel vrouwen de nieuwe liefde van hun ex toch? vraagt Audrey zich af. Zij schreef een ode aan de vriendin van de vader van haar dochter die nu de hele wereld overgaat.

In het Facebookbericht, dat inmiddels al 150.000 keer gedeeld is, laat ze weten hoe geweldig de nieuwe vriendin voor Audreys dochter Riley is. Ze koopt cadeautjes, geeft haar te eten en staat voor Riley klaar wanneer zij bij haar papa is. “Niemand zegt dat het makkelijk is om voor een kind te zorgen dat niet van jou is”, schrijft Audrey. “Duw haar niet weg wanneer ze zo haar best doet. Straks gaat de relatie uit en heb je echt te maken met een loeder van een stiefmoeder. Hoe meer mensen van mijn kind houden, hoe blijer ik ben!” Audrey roept moeders op om niet stiekem te kijken wat de nieuwe vriendin van hun ex allemaal op social media zet. Met de boodschap “meer liefde, minder haat” sluit ze de brief af. Mooi gezegd, Audrey.

Bonus moeder

De vele reacties op het viral bericht tonen aan dat Audrey niet de enige is. “In onze familie noemen we het een bonus moeder”, reageert Alison. Hoewel de ‘andere’ vrouw inmiddels ook niet meer getrouwd is met de vader van haar kind, maakt zij toch nog een deel uit van het leven van Alisons kinderen. Ook stiefmoeders zijn blij met het bericht. “Bedankt namens alle stiefmoeders voor je eerlijkheid. Je geeft ons de boost die we nodig hebben”, laat Selina weten. Veel mensen laten weten dat Riley blij met zijn met een moeder die zo positief in het leven staat. Daar sluiten wij ons helemaal bij aan.

Bron Boredpanda