Moeder met huilbaby vindt briefje op deurmat (en daar word je echt even stil van)

11.06.2020 23:42

Beter een goede buur dan een verre vriend, bewijst deze prachtige actie van Tamara uit Gouda: ze schreef een hartverwarmend briefje aan haar buurvrouw, die regelmatig rondjes loopt met haar huilbaby.

‘We kennen elkaar niet goed, maar ik zie je vaak met de baby’, staat er. ‘Vaak huilend en dan heb ik zo met je te doen. Het is erg herkenbaar. Mocht je eens je handen vrij willen, ik ben altijd bereid om een rondje te wandelen.’

 

‘Heel erg lief’

De buurvrouw heeft nog niet van het aanbod gebruikgemaakt, maar houdt ’t zeker in gedachten, zo laat Tamara weten aan het AD. “Ze vond het briefje heel erg lief en de gedachte dat ze altijd bij mij aan mag kloppen, zal ze zeker niet vergeten.”

 

Lees ook
‘Onze zoon van vijf maanden is een huilbaby’ >

 

‘Positief bericht’

Nadat Tamara haar verhaal deelde op social media, werd ze overspoeld met complimenten. “Ik ben helemaal overdonderd van de reacties. Het was niet mijn bedoeling om over te komen als ‘kijk mij eens lief zijn’, maar meer een positief bericht in deze tijd te laten horen. Mensen mogen wel eens vaker om zich heen kijken, hun ogen openen en de medemens helpen.”

Een foto van het briefje vind je hier.

Bron: AD.nl

 

Neem nu een abonnement op Kek Mama en profiteer van een geweldige aanbieding: 8 nummers én een Studio Noos-tas voor maar € 49,95!