Opgebiecht: ‘Met een snuif op seksen we de sterren van de hemel’

04.05.2024 17:00
Beeld: Getty Images

Nienke* en Paul* waren voordat Youp* (3) en Flo* (1,5) in het spel waren, niet vies van wat chemicaliën in het weekend. Nu ze in de tropenjaren zitten houden ze het feesten voor gezien… maar hun seksleven spannend met een envelopje.

Nienke: “Paul leerde ik kennen tijdens een feestje. Hij smaakte naar XTC toen ik hem die avond zoende en ik was direct in extase. Van hem. Zo gevat, grappig en aantrekkelijk dat ‘ie was, zeker met die krul die, wanneer hij lachte, voor zijn ogen viel. We vonden elkaar in alles, maar vooral in onze lifestyle die uit veel feestjes bestond. Een weekend zonder feestje was een weekend niet geleefd. Dat idee. De after party vond plaats tussen de lakens waar we, weliswaar een beetje wappie, grenzeloos van elkaar konden genieten. Onder invloed voelde ik me tijdens de seks een soort seksgodin, blakend van zelfvertrouwen. Even vergat de putjes in mijn billen, hoe mijn borsten net niet meer zo fier stonden als een paar jaar geleden en durfde hem zonder gêne te vertellen wat ik van hem wilde en wanneer. Ik geloof dat ik meer van de seks genoot dan van het hele feestje dat eraan vooraf ging.

“Onder invloed voelde ik me een soort seksgodin, blakend van zelfvertrouwen”

Nieuw leven

Dat veranderde toen ik zwanger raakte van Youp. Niet verwacht, wel enorm gewenst. Even geen feestjes en geestverruimende middelen meer. En ook nadat hij was geboren bleef ik liever thuis met mijn mannen dan dat ik nog naar de club ging. Zeker toen Flo er daarna nog achteraan kwam. We zitten in een andere, meer volwassen fase en ik moet zeggen: ik moet er ook niet meer aan denken om te dansen tot de zon op komt. Dat is geweest.

Tropenajren

Maar, zoals de meeste stellen met kleine kinderen kunnen we ook wel een verzetje gebruiken. Die tropenjaren zijn niet niets. Gebroken nachten. Groetenhapjes op de vloer. Cocomelon op repeat. Ik geniet ervan, maar eerlijk is eerlijk: het zijn niet de meest spannende jaren. Ik vind Paul nog altijd sexy, maar zie hem nu meer als betrokken vader van mijn kinderen dan als het seksbeest dat ‘ie was. De seks en ons seksleven was ook behoorlijk ingedut. We pakten liever onze slaap dan elkaar.

Ons geheimpje

Pakten, ja – verleden tijd, want we hebben toch weer iets uit ons vorige leven herontdekt. Met een snuif coke op z’n tijd zijn we weer dat stel dat helemaal in elkaar opgaat. Eens in de drie maanden brengen we de kids naar opa en oma, zogenaamd om samen naar een feestje te gaan. Ondertussen komen we het huis niet uit. We schenken de champagne in, zetten de muziek aan en ik trek een sexy pakje en hoge hakken uit de kast. De hele nacht gaan we dan in elkaar op, alsof we even geen ouders zijn of 84843 verplichtingen hebben. De dagen daarna kroelen we des te meer: voelen we ons door ‘ons geheimpje’ zo verbonden met elkaar. 

Ik weet zeker dat vriendinnen, en laat staan mijn familie, ons zouden veroordelen, maar ik vind het heerlijk. We doen er niemand kwaad mee en houden zo ons leven toch een beetje spannend.”

*De namen zijn wegens privacyredenen gefingeerd en bekend bij de redactie.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.