Met déze tips begin je de dag altijd vrolijk

05.10.2020 09:55
tips_dag_vrolijk_beginnen

De ochtend is vaak een race tegen de klok (die broodtrommels vullen zichzelf immers niet), maar dat hoeft je er niet van te weerhouden om de dag goed, vrolijk en opgewekt te beginnen. Hoe? Door deze tips.

Snuif de ochtendlucht op

Hoe koud het buiten ook is, gooi je ramen wagenwijd open, loop je tuin in en snuif wat frisse ochtendlucht op. Wedden dat je gelijk wakker bent?

 

Zet vrolijke muziek op

Hoeft heus niet op maximaal volume (goedemorgen buren), want alleen al een lekker achtergrondmuziekje kan wonderen doen. Zo wordt de ochtendspits ineens veel gezelliger.

 

Wees niet te zuinig met liefde

En daarmee bedoelen we: geef je partner een extra knuffel, aai de hond over z’n bol en vertel je kinderen hoe trots je op ze bent. Echt, daar word je gezin, maar ook jij blij van.

 

Glimlach de hele ochtend

Wist je dat je je hersenen voor de gek houdt als je glimlacht? Je wordt er namelijk automatisch vrolijk van. En lukt het je niet op commando, dan heeft Kek Mama wat leuks voor je: de Glimlach van de Dag via de Google Assistant-app. 

Stap 1:
Open de Google Assistant-app (deze app staat standaard op Android-apparaten (zo niet: klik hier), op een iPhone of iPad moet je ‘m nog even downloaden)

Stap 2:
Zeg of typ: “Hey Google, ik wil praten met Kek Mama.” Vervolgens hoor je de mogelijkheden

Stap 3:
Kies voor de Glimlach van de Dag en voilà: lachen verzekerd.

Heb je een Google Home-apparaat thuis staan, dan hoef je alleen maar te zeggen: “Hey Google, ik wil praten met Kek Mama.” Zit je nu toevallig op je telefoon of tablet? Klik dan hier om direct te praten met Kek Mama.