Merel Westrik is moeder geworden van een dochter

15.05.2021 10:41

Merel Westrik (41) en Pepijn Crone (39) zijn de trotse ouders geworden van hun eerste kindje samen. Het meisje kreeg de naam Billie Mae. 

De kleine Billie Mae kwam al op 30 april ter wereld, maar nu maakt Merel Westrik het heuglijke nieuws bekend op Instagram met twee foto’s: een before van haar bolle buik en een after van haar pasgeboren dochter

 

‘Nieuw jaar, nieuw leven’

De presentatrice maakte in januari bekend dat ze in verwachting was. Toen was ze al vijf maanden zwanger. ‘Nieuw jaar. Nieuw leven. Opdat 2021 voor jullie allemaal een jaar mag zijn vol verwondering. En vol lichtjes als het even donker wordt’, schreef ze bij de aankondiging op Instagram. 

Lees ook

Merel Westrik deelt fantastisch nieuws: ‘Nieuw jaar, nieuw leven’ >

Hele bed onder gepoept

Aan het magazine Linda vertelt Merel dat zij en Pepijn ‘stapelverliefd’ zijn, ‘ook al heeft ze vannacht ons hele bed onder gepoept’. ‘Ze is lekker harig, fluweelzacht, ze ruikt zalig en ik kan niet stoppen met naar haar kijken.’ Merel en Pepijn leerden elkaar kennen op de redactie van RTL Nieuws en hebben sinds 2019 een relatie. Pepijn heeft al een zoon en een dochter uit een eerder huwelijk. 

Bron: Linda. Beeld: Brunopress

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >