Meisje bedenkt geniale manier om haar ouders ervan te overtuigen een kat in huis te halen

21.09.2020 09:32
meisje bedenkt geniale manier ouders overtuigen kat Beeld: Shutterstock

Als je dolgraag een kat wil en je ouders daar al jaren om smeekt, moet je íets bedenken om ze over de streep te trekken, dacht de dochter van Christopher Doyle. Haar geniale smeekbede ging direct viral.

Vijf jaar geleden beloofden Doyle en zijn vrouw hun dochter een hamster, maar die kwam er uiteindelijk nooit. Het meisje smeekt sindsdien om een kat, maar ook die lijken haar ouders niet te willen kopen.
Om ze te overtuigen bedacht ze iets geniaals: ze maakte een PowerPoint-presentatie met als titel ‘De voordelen van het krijgen van een kat’. Daarin somde ze alle argumenten op die ze kon bedenken, bijvoorbeeld dat je een kat niet hoeft uit te laten en dat hij haar heel gelukkig zou maken:
 

 

Lees ook:
Meisje (11) schrijft flink opstel omdat ze graag een kat wil >

 

Baasje

Haar smeekbede gaat echter verder op de volgende pagina’s, waarbij ze haar ouders even haarfijn herinnert aan de hamster die er nooit kwam én belooft dat zij voor de kat zal gaan zorgen:

 

Viral

Het liefst zou het meisje een zwarte kat willen adopteren, maar vader Doyle heeft daar zijn twijfels over. Zijn vrouw is namelijk allergisch voor zwarte katten. Hij vond de actie van zijn dochter echter zo geestig, dat hij ‘m op zijn Facebook deelde.

De post ging direct viral: mensen waren onder de indruk van de presentatie en gingen vierkant achter zijn dochter staan. Wie weet helpt het de kleine meid om haar ouders zo ver te krijgen…
 

Bron: Bored Panda

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >