Mama horoscoop: Stier

09.05.2016 12:55
Horoscoop Stier

21 APRIL – 20 MEI

De Stier is een stabiele, relaxte, nuchtere moeder die gelooft in rust, reinheid en regelmaat. Je biedt je kinderen een gezellig, gastvrij thuis en erg lekkere maaltijden. Je ergert je niet aan een woonkamer vol speelgoed of stapels ongevouwen was en je houdt niet van haasten.

Alles op z’n tijd. Stieren hebben eindeloos veel geduld, geven hun kinderen veel vrijheid, maar stellen wel duidelijke grenzen. Nee verandert bij jou niet makkelijk in ja. Je gunt je kinderen ook in materieel opzicht het beste en betaalt graag voor een goede opleiding en een sportclub. Toch leg je geen druk op ze om te presteren of de beste te zijn (zelf ben je immers ook zwaar allergisch voor druk van buitenaf). Opvallend veel Stieren zijn muzikaal of creatief en het is dan ook geen wonder dat dit een rol speelt in de opvoeding.

DEZE MAAND Veel dingen lopen lekker en je krijgt een interessant zakelijk aanbod. Je vindt het wel moeilijk een beslissing te nemen omdat veel factoren nogal onzeker zijn. Laat je niet opjutten en hak de knoop pas door als je er een goed gevoel over hebt.

Tekst Nicole Boshouwers | Illustratie Lobke van Aar