‘Ik verdien 1500 euro per maand met tweedehands kinderkleding verkopen’

23.04.2024 16:28
verkopen vinted Bron: Unsplash

Linda (35) heeft twee dochters van 3 en 5 jaar. Ze is huismoeder en momfluencer en daarnaast verkoopt ze kinderkleding op Vinted en Marktplaats, daarmee verdient ze maandelijks een leuk bedrag.

“Ik ben altijd dol geweest op fashion, maar sinds ik twee schattige dochters van 3 en 5 jaar oud heb, ben ik vooral verslaafd aan kinderkleding. Ik shop me helemaal suf, maar ik heb een manier bedacht om dat te kunnen financieren. Al die stapels kleding die mijn meiden niet meer passen, maar die nog in prima staat zijn, die verkoop ik namelijk op Vinted en Marktplaats.

Tweedehands kinderkleding verkopen

De eerste keer voelde het echt als een mini-schatkist die ik had ontdekt. Elke keer als ik een berichtje kreeg van iemand die interesse had, sprong ik een gat in de lucht. En het mooie was dat ik de kledingstukken kon verkopen voor een best hoge bedragen, omdat het vrijwel allemaal dure merkkleding is.

Lees ook: Geraldine: ‘Elke maand ‘krijgen’ mijn man en ik 50 euro zakgeld’

Na een tijdje begon ik echt handig te worden in het hele proces. Ik maakte mooie foto’s van de kledingstukken en schreef leuke beschrijvingen. Ik zorg er altijd voor dat mijn kleding netjes gestreken is en zonder vlekken of beschadigingen. Ook fotografeer ik het in een leuke setting, zodat het er aantrekkelijk uitziet. Ik doe echt alsof ik iets in de etalage zet. Alsof ik mijn eigen kleine winkeltje run, maar dan vanuit mijn luie stoel thuis.

1500 euro per maand

Inmiddels verdien ik maar liefst 1500 euro per maand met de verkoop van al die kleding. Soms kan ik mijn ogen niet geloven als ik die bedragen op mijn rekening zie staan. Het geheim is om populaire merken te kopen, zoals Bobo Choses, Mini Rodini en Konges Slojd. En het helpt om de kleding in het juiste seizoen te verkopen.

Lees ook: Rabia: ‘Mijn man weet niet dat ik als escort 90.000 euro heb verdiend’

Overigens verkoop ik niet alleen kleding, maar ook schoenen en jassen. Jassen, truien en jurkjes zijn over het algemeen het snelste weg, dus daar hou ik ook rekening mee bij wat ik zelf aanschaf. Al met al kan ik het iedereen aanraden om het te proberen, het is voor mij bijna een verslaving geworden.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.