Laatste loodjes voor Pip Pellens: ‘Het wordt wel zwaarder’

06.09.2023 16:12
Beeld: Pim Wessels

Het schiet nu behoorlijk op voor Pip Pellens. Op Instagram laat ze weten dat haar zwangerschapsverlof is begonnen en deelt ze prachtige foto’s van haar babybuik. Hét moment voor ons om Pip te vragen hoe het nu met haar gaat.

‘ver·lof (het; o; meervoud: verloven)
1 vergunning iets te doen, bv. om naar huis te gaan: zwangerschapsverlof’, schrijft ze bij de foto’s.

Vi-va-verlof

Het gaat heel goed met Pip en de kleine, zo vertelt ze. “Al wordt het gewoon wel wat zwaarder nu. Mijn brein doet alsof het drie weken vakantie heeft gehad en weer helemaal klaar is om er tegenaan te gaan. In mijn hoofd heb ik er helemaal zin in, maar mijn lijf doet het gewoon niet. Ik heb de energie niet en dat is heel frustrerend.”

“Ik heb de energie niet en dat is heel frustrerend”

Het verlof komt dan ook op een perfect moment voor Pip. “Ik moet zeggen dat het verlof stiekem wel fijn is, vooral zodat ik niets meer hoef van mezelf. De hitte maakt het er deze week niet makkelijker op, maar ik heb een waaier en een fan. I Will Survive!

Kleine Pip

Pip en haar man Pim verwachten een dochter. Daarover vertelde ze eerder: “We voelden allebei dat het een meisje zou worden en dat gevoel bleek te kloppen. Toch gek is dat. Een jongetje was net zo welkom geweest, maar wanneer je het geslacht weet kun je toch nog beter een voorstelling maken en samen fantaseren over hoe het gaat zijn. Ik hoop dat ze net zo cute is als Pim. En net zo slim.”

Lees hier het hele interview met Pip >