Kim Feenstra dankbaar voor zoontje Brooklyn en deelt té zoete foto: ‘Mooiste wat er is’

15.06.2021 22:04
kim_feenstra

Het is alweer negen maanden geleden dat model Kim Feenstra beviel van zoontje Brooklyn. Maar ze staat er nog elke dag bij stil hoe bijzonder dat is.

Op de foto is te zien hoe Kim onder handen wordt genomen door een haarstylist, terwijl zoontje Brooklyn op schoot zit. ‘Hier kon ik mij vorig jaar rond deze tijd nog geen voorstelling van maken. Toen zat hij nog in mijn buik en had ik geen idee wat ik kon verwachten’, schrijft het model. ‘Eigenlijk heb ik er nooit iets van verwacht. Wel naar verlangd. Met hart en ziel.’ Voor en tijdens haar zwangerschap vertelde Kim openhartig dat een natuurlijke zwangerschap er voor haar niet in zat.

Grootste wens

Inmiddels is Brooklyn alweer negen maanden oud en gaat hij overal mee naartoe. Haar grootste wens, om haar kindje mee naar de set te nemen, komt daarmee uit. ‘En daar ben ik zo FUCKING dankbaar voor. Dat zo een klein (nu nog) wondertje zoveel groots en moois brengt in ons leven, vind ik heel bijzonder.’ Tot slot wil ze alle vrouwen met een nog onvervulde kinderwens een hart onder de riem steken. ‘Wat ik weet dat het pijnlijk, eenzaam en hard kan zijn. Hou hoop en heb lief. Verwacht niks maar blijf manifesteren. Het leven kan je nog wel eens verrassen.’

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >