Kelly Weekers en John Ewbank verwelkomen hun tweede kindje

14.06.2020 08:44
Kelly Weekers

Opnieuw beschuit met roze muisjes voor ondernemerscoach en voormalig Miss Nederland Kelly Weekers. Afgelopen vrijdag werden zij en haar man, muziekproducent John Ewbank, ouders van een tweede dochter.

Kelly is thuis bevallen en het meisje heeft de naam Georgie gekregen, vertelt Kelly op Instagram:

“Georgie Anne Marie Ewbank ? Thuis geboren op 12 juni om 12.45 uur. De hele dag knuffelen, zó blij dat onze Georgie er is ?”

Ze plaatste er een prachtige foto bij waarop te zien is dat Georgie geboren is met een enorme bos haar:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Georgie Anne Marie Ewbank ? Thuis geboren op 12 juni om 12.45 uur. De hele dag knuffelen, zó blij dat onze Georgie er is ?

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

Team no sleep

Kelly en John zijn acht jaar samen en kregen in januari 2017 al een dochter, Scottie. In een eerder interview met Kek Mama vertelde Kelly dat ze na die bevalling dacht: ‘Hoe ga ik dit overleven? En vooral: hoe gaat mijn baby mijn onkunde overleven?’

Lees ook:
Kelly Weekers: ‘Door het moederschap voel ik geluk tot in mijn tenen’ >

Nu weet ze wat haar te wachten staat en schreef ze vorige week op Instagram al dat zij en John klaar waren voor de komende maanden met gebroken nachten:

“Het wordt echt wel weer even samen aanpoten met zo’n klein hummeltje in huis, maar zolang je elke dag met en om elkaar kunt blijven lachen – swipe ???- is het vooral heel hard genieten. Team no sleep is er weer klaar voor hoor ♥️”

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >