Kelly Weekers: ‘Door het moederschap voel ik geluk tot in mijn tenen’

02.06.2020 16:42

Van ontaarde moeders en het ouderschap in coronatijd tot seks na de zwangerschap: onder het motto ‘Mama doet ook maar wat’ bespreekt de redactie elke twee weken van alles rondom het moederschap in de Kek Mama Podcast.

In deze aflevering praat de redactie en special guest Kelly Weekers, ondernemerscoach en schrijfster van Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365, over geluk. Wat betekent geluk? Hoe komt het dat wij zoveel met geluk bezig zijn? En maakt het moederschap gelukkiger?

 

 
 

 

 

Apple Podcasts

 

In Happy Life 365 laat Kelly Weekers op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Met Happy lifehacks 365, het vervolg, ga je concreet aan de slag met de tips uit de bestseller. Nuchter, praktisch en met een knipoog.

 

‘Mama doet ook maar wat’ is de tweewekelijkse podcast van Kek Mama, de #1 glossy voor moeders. In deze podcast bespreken hoofdredacteur Helene, marketing manager Eline, chef redactie Jannine, columnist Mariëtte, beeld coördinator Lisa en online redacteur Malu alles wat met moederschap te maken heeft. We zijn geen deskundigen, maar we hebben wel overal verstand van.