Kelly Weekers deelt deze openhartige post over haar leven en het moederschap

02.12.2019 13:31
kelly-weekers

Wie denkt dat het leven van BN’ers altijd spannend is – afgaand op social media – heeft het mis. Zo heeft Kelly Weekers regelmatig het gevoel dat ze in vergelijking met anderen helemaal niets boeiends te posten heeft. “Negentig procent van de tijd is mijn leven, en ik denk eigenlijk ook gewoon hét leven, helemaal niet zo boeiend.”

Op haar Instagrampagina schrijft ze: “Ben ik niet bezig met m’n business, dan wel met burgerlijke rompslomp, saaie huishoudelijke taken of moederen. Mocht jij dus soms denken ‘goh, mijn leven is helemaal niet zo spannend als wat ik online allemaal zie’, kunnen we elkaar prima de hand schudden!” En dat is wel zo verfrissend, vinden wij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik heb regelmatig het gevoel dat ik in vergelijking met anderen helemaal niets boeiends te posten heb, maar eigenlijk is dat ook niet zo gek want zo’n 90% van de tijd is mijn leven, en ik denk eigenlijk ook gewoon hét leven, helemaal niet zo boeiend. Ben ik niet bezig met m’n business, dan wel met burgerlijke rompslomp, saaie huishoudelijke taken of moederen. Is de ultieme highlight van mijn dag of iemand wel of niet vreemdgaat in Temptation Island USA. Mocht jij dus soms denken ‘goh, mijn leven is helemaal niet zo spannend als wat ik online allemaal zie’, kunnen we elkaar prima de hand schudden! Dit was grotendeels mijn weekend. Dusss. Met een beetje geluk gaan we er morgen weer voor de volle 30% tegenaan! ? #groetjesuitdeziekenboeg #instalife #reallife #saaihe #joe

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen.