Katy Perry bevallen van dochtertje (en dít is haar bijzondere naam)

27.08.2020 11:52
katy-perry-en-orlando-bloom

Katy Perry (35) en Orlando Bloom (43) zijn de trotse ouders geworden van een dochter. Het meisje heeft de naam Daisy Dove gekregen.

“We zweven met liefde en verwondering vanwege de veilige en gezonde komst van onze dochter”, laten Katy en Orlando weten in een verklaring. “Maar we realiseren ons ook dat niet iedereen zo’n vredige geboorte kan ervaren zoals dat bij ons het geval was.”

 

‘Breekt onze harten’

Het koppel, beide ambassadeur van UNICEF, schrijft dat sinds de uitbraak van het coronavirus veel pasgeboren baby’s in bepaalde gebieden al risico lopen vanwege het gebrek aan schoon drinkwater, zeep, vaccins en medicijnen tegen ziektes. “Als ouders van een pasgeboren baby breekt dit onze harten en leven we nu meer dan ooit mee met ouders die het moeilijk hebben.”

 

Lees ook
9x bevallingsfoto’s waar je stil van wordt >

 

Flynn

De twee kersverse ouders hebben sinds 2016 een relatie. Vorig jaar verloofden ze zich. Bloom heeft uit zijn eerdere huwelijk met het Australische model Miranda Kerr al een zoontje, Flynn, van negen jaar.

 

Of je ‘m nu aan iemand cadeau doet of ze voor jezelf koopt: deze goodiebag is hoe dan ook een succes. Bekijk de inhoud hier en bestel ‘m voor slechts € 39,95 i.p.v. € 272,89!