Joshua Nolet en Caroline weer in verwachting: ‘Dit wilden we zó graag, nog een kindje erbij’

27.05.2024 12:00
Beeld: Kee en Kee

Er hangt liefde in de lucht voor Joshua Nolet en zijn Caroline. Ze breiden hun gezin uit met een derde kindje. Aan Kek Mama vertellen ze exclusief voor het eerst over de zwangerschap.

Caroline: “Er gebeurde zoveel in de afgelopen weken (Joshua is herstellende van een acute hernia, red.), dat we eigenlijk nog helemaal niet zoveel aandacht hebben kunnen besteden aan het feit… dat ik zwanger ben! Misschien ook omdat het de derde is en we al twee kinderen hebben rondrennen. Je bent dan toch minder bezig met ieder klein dingetje wat in je lijf gebeurt. Ik ben wat vermoeider en emotioneler dan normaal, maar voel me verder goed. Ik zit nu in het tweede trimester.”

Joshua: “De switch is nu ook minder groot dan toen met Coco (2). Zij overviel ons een beetje, we zagen haar niet aankomen. Uiteindelijk waren we heel blij, maar we hadden wel even een momentje nodig om te landen. Ik dacht toen dat ik nog helemaal niet toe was aan een kind. Ik kon nog amper voor mezelf zorgen. En dat terwijl ik al bonusvader was van Sam en we al een familietje vormden. Ik dacht toen: als dit het is, zo met z’n drietjes, is het ook goed. Prachtig mooi zelfs.”

Caroline: “Toen het zover was, wist ik het meteen. Dan gebeurt er meer bij mij vanbinnen. Deze keer was ik ook meteen misselijk en een stuk emotioneler. Van nature ben ik juist heel stabiel.”

Joshua: “Stabieler dan ik! Nu dachten we ook wel even: hoe gaan we dit doen, van twee naar drie? Puur een moment van ratio, want gevoelsmatig waren we meteen over the moon. Dit wilden we zó graag, nog een kindje erbij. Coco is ook écht een grote zus, dat voelden we allebei. We krijgen een meisje. Het voelt logisch dat ze straks omringd wordt door een jongere zus en een grote broer, want Coco is echt een, middle child, een verbinder.”

“Coco overviel ons toen een beetje, deze keer waren we direct over the moon”

Caroline: “Alles was leuk geweest, maar deze keer maakte het ook écht niet uit. We hebben al een jongen en een meisje die obsessed met elkaar zijn. Dat is toch de droom van iedere moeder. Als ik naar die twee kijk, onafscheidelijk samen, denk ik: wat een rijkdom. Ze vinden het superleuk dat er een zusje bij komt. Sam heeft de rol als oudere broer met Coco al helemaal op zich genomen, dat is zo bijzonder om te zien. En onze Coco is dol op drukte en kindjes, dus dat moet goedkomen. Er is vooral heel veel liefde hier thuis, dus dit kindje komt in een warm bad terecht met haar lieve broer en zus. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om ons gezin compleet te maken.”

Lees het hele interview met Joshua en Caroline in onze Kek Mama Special Festival Feelings die vanaf 20 juni in de winkels ligt.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.