Jongen of meisje? Kim Kötter maakt geslacht baby bekend

24.08.2020 05:19
kim_kotter_geslacht_baby

Kek Mama-vlogger Kim Kötter maakte onlangs bekend dat zij en haar man Jaap Reesema een derde kindje verwachten. En nu wil iedereen natuurlijk weten: krijgen Muck en Youp een broertje of zusje?

Zodra de twee (met een beetje hulp van Jaap) de piñata kapotslaan, komt de blauwe confetti tevoorschijn… Het wordt een jongen! 

 

Lees ook
Exclusief interview: Kim Kötter over haar zwangerschap: ‘Wonderen bestaan’ >

 

‘Ik zei het toch?’

Kim had al een voorgevoel. “Ik zei het toch?”, roept ze vol blijdschap. En Jaap, Muck en Youp? Die zijn duidelijk onder de indruk.

 

‘We vinden het geweldig’

Kim had nooit durven dromen dat ze nog op natuurlijke wijze zwanger zou worden: haar zoons Muck en Youp kwamen allebei ter wereld middels een langdurig IVF-traject. “Het was voor iedereen daarom een enorme verrassing”, vertelt Kim in een exclusief interview met Kek Mama. “Eerst was ik een beetje in shock. We hadden ons zo ingesteld op twee jongens en dachten altijd: dit is het. Maar nu na vier echo’s alles goed gaat, begint het besef echt te komen. We vinden het geweldig.”

 

Of je ‘m nu aan iemand cadeau doet of ze voor jezelf koopt: deze goodiebag is hoe dan ook een succes. Bekijk de inhoud hier en bestel ‘m voor slechts € 39,95 i.p.v. € 272,89!