Jennifer Ewbank gaat in therapie na ongeluk dochter: ‘Mega vermoeiend’

27.08.2021 10:50
Jennifer Ewbank

Nadat Emily, de 7-jarige dochter van Jennifer Ewbank, bij een ongeluk een schedelbreuk opliep, zit de schrik er flink in. Om alles te verwerken, gaat Jennifer in therapie.

Dat vertelt de zangeres op Instagram.

 

Op hoogspanning

‘Sinds Emily haar ongeval staan mijn voelsprieten iedere seconde van de dag op hoogspanning. Wat mega vermoeiend is’, schrijft Jennifer. Haar dochter belandde in juni in het ziekenhuis nadat ze een trap van een pony kreeg. Emily liep gelukkig geen hersenschade op, maar is nog wel herstellende van een schedelbreuk.

 

Lees ook
Zangeres Jennifer Ewbank bevallen van een zoon >

 

In therapie

Het gaat steeds beter met Emily, maar sinds het ongeluk ziet Jennifer overal gevaar in. Als zoon Ben (2) plotseling met bandjes in het zwembad springt, ontstaat er kortsluiting. Met kleren en al springt Jennifer erachteraan. ‘Terwijl er niets aan de hand is, maar ik in die fractie van een seconde toch achter m’n kind aan spring als een idioot’, aldus de zangeres. Het is een van de redenen dat Jennifer volgende week start met EMDR, een soort therapie. ‘Hopen dat die scherpste randjes eraf gaan, want Ben schrok meer van mijn reactie dan van het koude water.’

 

 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!