Jaarhoroscoop: Weegschaal

06.01.2020 11:44
jaarhoroscoop weegschaal 2020

Rammen wacht een glansrijke carrière, tweelingen komen op liefdesgebied niets tekort en steenbokken hebben geen geldzorgen. Lees wat 2020 voor jou in petto heeft in deze Kek Mama jaarhoroscoop.

23 september – 22 oktober
 

Liefde/relatie/vriendschap

De liefde is voor een Weegschaal altijd belangrijk, en de voorspellingen zien er supergoed uit. Dit wordt een onvergetelijk jaar. De liefde is niet alleen vurig, sexy en warm, maar sleurt je bovendien door lastigste situaties heen. De steun van je partner voelt dit jaar nog belangrijker dan gewoonlijk. In jullie gezin en/of de familie speelt veel, maar samen is alles lichter en makkelijker.

Voor single Weegschalen is de kans op liefde op het eerste gezicht mogelijk. Bám; vlam in de pan, vlinders in je buik en een ongelooflijk sterke seksuele aantrekkingskracht. Of dit blijvend is? Dat hangt ervan af hoe jullie omgaan met de verschillen tussen jullie karakters en de hindernissen die door anderen worden veroorzaakt.
 

Lees ook
‘Al bij onze eerste ontmoeting wist ik: dit is de man van mijn leven’ >

 

Werk/financiën

Dit jaar zijn er maar liefst vier eclipsen die jouw carrière en reputatie rechtstreeks beïnvloeden. Er gaan beslist dingen veranderen en begin januari krijg je daar al het eerste bewijs van. Ook spelen er zaken rond je (nieuwe) huis waar veel meer tijd in gaat zitten dan je had gepland. Droom je ervan om voor jezelf te werken of meer vanuit huis te werken? Met een goed plan en duidelijke afspraken lijkt die mogelijkheid steeds dichterbij te komen. Als het om je financiën gaat, adviseren de sterren om voorzichtig te zijn. Met beloftes en mooie vooruitzichten kun je geen rekeningen betalen.
 

Thema’s in 2020

Werk en privé in balans krijgen is een fikse uitdaging. Beide gebieden vragen vaak tegelijkertijd om aandacht. Nieuwe verantwoordelijkheden dwingen je om prioriteiten te stellen.
 

Je geluksfactor

Je overwint elke hindernis als je ervoor blijft vechten.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.