Jaarhoroscoop: Maagd

06.01.2020 13:45
jaarhoroscoop maagd  2020

Rammen wacht een glansrijke carrière, tweelingen komen op liefdesgebied niets tekort en steenbokken hebben geen geldzorgen. Lees wat 2020 voor jou in petto heeft in deze Kek Mama jaarhoroscoop.

24 augustus – 22 september
 

Liefde/relatie/vriendschap

Neptunus heeft nog steeds grote invloed op je liefdesleven en zorgt ervoor dat je zeer hoge verwachtingen hebt van je partner of nieuwe liefde. Het is alles of niets en misschien stel je zaken te mooi voor waardoor illusies de overhand nemen. Als dingen niet goed gaan, is het extra belangrijk om ze uit te spreken. Heb je een kinderwens? Die kan dit jaar in vervulling gaan, want het thema vruchtbaarheid (letterlijk en figuurlijk) staat ook in de sterren.

Single Maagden zoeken nog steeds naar de Perfecte Liefde. Fysieke aantrekkingskracht is belangrijk, maar je wordt echt gelukkig van iemand die over belangrijke zaken hetzelfde denkt als jij. Kans op romances is er in 2020 genoeg, maar het is maar de vraag of je de ware ontmoet.
 

Lees ook
‘Al bij onze eerste ontmoeting wist ik: dit is de man van mijn leven’ >

 

Werk/financiën

Van je hobby je werk maken of geld verdienen met je hobby? Het kan en het is vooral haalbaar als je talent bovengemiddeld is. Natuurlijk heb je ook een beetje geluk nodig, maar daarmee zit het in 2020 meer dan goed. Ook wordt weer eens bewezen hoe belangrijk het is om een actief netwerk te hebben. Er kunnen dit jaar veranderingen plaatsvinden in je werk. Ook als je niet op zoek bent naar een andere baan. Misschien krijg je op je werk een nieuwe functie aangeboden, misschien komt er van buitenaf iets op je pad. Vooral tussen april en augustus lijkt de kans groot. Blijf dus om je heen kijken.
 

Thema’s in 2020

De realiteit onder ogen zien is niet altijd makkelijk, maar het brengt je wel vooruit. Spiritualiteit wordt steeds belangrijker in je leven.
 

Je geluksfactor

Je onwrikbare vertrouwen in een goede afloop.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.