Jaarhoroscoop: Kreeft

06.01.2020 11:50
jaarhoroscoop kreeft 2020

Rammen wacht een glansrijke carrière, tweelingen komen op liefdesgebied niets tekort en steenbokken hebben geen geldzorgen. Lees wat 2020 voor jou in petto heeft in deze Kek Mama jaarhoroscoop.

22 juni – 22 juli
 

Liefde/relatie/vriendschap

De liefde is al jaren gecompliceerd en het hebben van kinderen legt vaak extra druk op je relatie. Vooral de afgelopen twee jaar waren pittig met (nieuwe) verantwoordelijkheden. Dit jaar volgen er nog een paar tests, maar die tackelen jullie ongetwijfeld ook. Op voorwaarde dat jullie dingen goed uitpraten. Ook is het belangrijk om een front te vormen tegen mensen die zich te veel met jullie leven bemoeien (vooral sommige familieleden lijken daar dit jaar een handje van te hebben).

Vriendschappen zien er in 2020 wat ingewikkeld uit. Met sommige mensen klikt het niet meer en dat is de reden waarom je afstand neemt. Helaas gaat niet elke vriendschap een leven lang mee. Maak je daar dus geen zorgen om. Er volgen vanzelf nieuwe vriendschappen.
 

Lees ook
‘Onze vriendschap verwaterde door onze kinderen’ >

 

Werk/financiën

In je gezin/familie speelt van alles en de maansverduisteringen veroorzaken nog meer tumult op dit gebied. Het leven is druk en je hebt vaak het gevoel dat de taken niet helemaal goed zijn verdeeld. Iets om dit jaar mee aan de slag te gaan, Kreeft. Kom voor jezelf op en wees eerlijk. Waarschijnlijk ga je dit jaar niet op zoek naar een nieuwe baan, tenzij die minder stress oplevert of makkelijker te combineren valt met je privéleven. Geldbeheer is in 2020 wel iets waaraan je echt meer aandacht mag besteden. Doen, want dan komt die belofte van een goed financieel jaar beslist uit. En dat kun je wel gebruiken.
 

Thema’s in 2020

Voor jezelf opkomen blijft lastig, maar als je continu tegen dezelfde lastige situaties aanloopt, is dat niet voor niets. Ook in loslaten en nieuwe wegen inslaan word je steeds beter.
 

Je geluksfactor

Je nieuwsgierigheid en drive om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.