‘In één klap sloegen alle stekkers door en had ons hele rijtje op de camping geen stroom’

17.08.2022 18:11
voordelen-koud-douchen

Sharon gaat het liefste een paar keer per jaar kamperen in haar eentje met de kinderen. Lekker impulsief, niet teveel uitdokteren en bij ongelukjes is er altijd wel hulp te vinden.

Sharon (32), moeder van Bram (5) en Roos (2):

“Mijn man houdt totaal niet van vakantie. Vandaar dat ik in mijn eentje met de kinderen ga kamperen. Ik heb er speciaal een ‘sleurhut’ voor aangeschaft en heb mijn avonturen opgeschreven in het boek Alles loopt op (vet)rolletjes!

Ongelukjes

Per jaar ben ik zo’n zeven weken weg. Om de week verkas ik weer, want anders vind ik het saai. Maar denk niet dat ik alles vooraf accuraat uitdokter. Ik ben heel impulsief en dus gebeuren er regelmatig ‘ongelukjes’. Dan blijkt de batterij leeg of krijg ik een doodenge plek aan het water.

Gelukkig is niemand zo lief als een campinggast; altijd bereid te ruilen van plek of te helpen bij weggewaaide tentdoeken en technische problemen.

Lees ook – Waarom kamperen met kinderen een feest is (en wat je niet moet vergeten) >

Noodnummer

Alhoewel de onderhoudsman van de kampeerplaats not amused was toen ik hem vorig jaar zomer om elf uur in de avond belde op het noodnummer. Het was vreselijk koud en ik had een extra kachel aangesloten zonder op het aantal ampère te letten.

In één klap sloegen alle stekkers door en had ons hele rijtje geen stroom. De monteur bleek vijftig minuten verderop te wonen.”

Dit artikel staat in Kek Mama 08-2022.

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kek Mama (@kekmamamagazine)