In bed groeien jullie weer helemaal naar elkaar toe, Tweelingen

23.12.2023 14:06
Beeld: Getty Images

Ontdek wat 2024 jou brengt in de liefde, je werk en je gezin, Tweelingen.

Tweelingen 21 mei – 20 juni

Vanaf maart krijg jij qua werk je handen vol. Niet dat je het niet kunt handelen, maar je zult wel even flink je grenzen moeten verleggen.

Op liefdes­gebied ga je nu liever voor een sterke emotionele band dan voor alleen maar hete seks (die je er toevallig ook nog bij krijgt). Kijk vanaf mei goed om je heen, want dan komt er langzaam maar zeker een nieuwe liefde jouw kant op. Ben je al samen met iemand, dan is je partner hélemaal (weer) hoteldebotel van je en doet hij of zij alles om je te pleasen. In bed groeien jullie weer naar elkaar toe of wordt de seks nog beter doordat jullie allebei open staan voor nieuwe experimenten. Wie van jullie is nu eigenlijk écht dominant en hoever durft hij of zij daarin te gaan?

Lees ook – ‘In de slaapkamer zijn onze rollen omgedraaid’ >

Plannen

Qua zelfontplooiing is het belangrijk dat je een plan maakt en je er ook aan houdt. Nu spring je nog te veel van de hak op de tak, waardoor je niets lang volhoudt. Het ene moment ga je ergens volledig voor, totdat je prompt een ander idee krijgt en je je daar weer helemaal aan wijdt. Voor zolang als dat dan duurt.

In het gezin loopt alles op rolletjes en trekken ­jullie er wat vaker op uit dit jaar. Dagjes uit, weekendjes weg, korte vakanties tussendoor. Genieten!

Belangrijk voor Tweelingen

  • Wilskracht is niets zonder consistentie.
  • Soms is de lieve vrede bewaren belangrijker dan je gelijk halen.
  • Echte vriendschap is geen opgave om te onderhouden.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.