‘Ik vind het irritant als mijn kinderen vragen wat we gaan eten’

03.05.2020 21:06
kinderen_vragen_wat_eten

Zit blogger Jessica na een drukke dag nét vijf minuten op de bank, hangt er alweer een kind aan d’r been met de vraag wat ze gaan eten vanavond.

Ook vandaag was het weer raak.

 

Scrollen

‘Ik scrolde na een hectische dag winkelen met mijn kinderen hersenloos door mijn telefoon – iets wat ik al vanaf 10 uur ’s ochtends had willen doen, toen mijn jongste bij me kwam zitten met de mededeling dat hij ‘hongeheeheeer’ had.’ Stilletjes vroeg Jessica zich af hoe dat kon, omdat-ie voor haar gevoel net een enorme krakeling achter de kiezen had. Maar toen ze naar de tijd keek, was het al 17.30 uur. Shit.

 

Lees ook
‘Ik stopte met koken voor mijn gezin’ >

 

‘Onderdrukken’

‘Het is grappig hoe ik, ondanks dat ik al jaren voor mijn kinderen kook, toch meerdere keren per week vergeet dat het moet gebeuren’, gaat Jessica verder. ‘Waarschijnlijk probeert mijn geest te onderdrukken dat ik elke avond de chefkok moet uithangen.’ Soms zou de blogger liefst op de bank blijven zitten en het avondeten aan iemand anders overlaten. ‘Maar nee, het is mijn taak. En laten we hopen dat ik het morgen niet weer vergeet.’

 

Neem nu een abonnement op Kek Mama en profiteer van een geweldige aanbieding: 8 nummers én een Studio Noos-tas voor maar € 49,95!