Horoscoop september: Weegschaal

27.08.2019 10:55
winterhoroscoop Weegschaal

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De komende weken zijn perfect om extra aandacht aan je gevoelens te besteden. Als je (teveel) in je hoofd zit en daar graag verandering in wil aanbrengen, is dit je kans. Vooral de eerste drie weken van september is je intuïtie haarscherp. Je krijg talloze kleine seintjes die je een bepaalde richting op lijken te sturen. Als je er op let, zul je merken dat je bepaalde situaties dus wél kunt veranderen!
 

Niets gebeurt voor niets

Stilte, meditatie, yoga, lange wandelingen; het zijn allemaal verschillende manieren om sneller in contact te komen met jezelf. Kies wat bij jou past. Niets gebeurt voor niets en ook dat kan deze weken kristalhelder worden. Je krijgt antwoord op een belangrijke vraag, of je begrijpt ineens waarom een situatie je zo heeft beïnvloed. Daarna kun je razendsnel loslaten en verder.
 

Lees ook
Opvoeden na de scheiding: ‘Loslaten; ik zoek er nog steeds een stoomcursus voor’ >

 

Achter de schermen

In de liefde lijkt er misschien niet veel te gebeuren, maar schijn bedriegt. Achter de schermen verandert er wel degelijk iets. In oktober wordt dat helemaal duidelijk.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!