Horoscoop september: Tweelingen

27.08.2019 10:47
winterhoroscoop Tweelingen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Om zo lang mogelijk profijt te hebben van dat lekker uitgeruste vakantiegevoel is het belangrijk om je grenzen goed te bewaken. Voor stress ben je van nature vatbaar en nu er zoveel dingen tegelijk op je afkomen is het belangrijk om rustig te blijven, prioriteiten te stellen en (vaker) aan jezelf te denken. Je conditie is nu niet optimaal en je energie is beperkt. Nee zeggen is inderdaad lastig, maar soms móet het gewoon. Voldoende slapen, tijd voor jezelf vrijmaken, sporten; jij weet precies waar jij van opknapt.
 

Lees ook
‘In de zomer lijkt het net alsof ik een andere man heb’ >

 

Uitdaging

De liefde is uitdagend, maar opwindend. Jullie zijn aan elkaar gewaagd. Single? Iemand doet nadrukkelijk z’n best om je aandacht te trekken. Langzaam maar zeker wordt duidelijk of de gevoelens blijvend zijn. In je gezin/familie is het opvallend druk en daar komt voorlopig geen eind aan. Sterker nog; het lijkt erop dat je deze weken voorrang moet geven aan een privékwestie.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!