Horoscoop september: Stier

27.08.2019 10:48
winterhoroscoop Stier

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Stier (21 april – 20 mei)

Je lijkt in een soort vakantiestemming te verkeren. Zelfs als je keihard aan het werk bent, voel jij je ontspannen en tackel je iedere uitdaging die je tegenkomt. Mooi, want je schiet lekker op en dat geeft voldoening.

Vanaf 23 september wordt het lastiger om alle ballen in de lucht te houden. De sterren zijn er duidelijk over: het is veel beter om dat niet eens te willen. Als je niet in de positie verkeert om te delegeren, neem dan in ieder geval geen nieuwe taken op je.
 

Lees ook
Neuropsycholoog Erik Scherder: ‘Denk niet in minuten rust, maar in white spots’ >

 

Wéér iets nieuws

De liefde verloopt wat ingewikkelder dan je lief is. Dacht je net dat een aantal problemen definitief opgelost waren, komt er weer iets nieuws. Natuurlijk is het belangrijk om te praten, maar dat betekent niet dat ieder klein dingetje tot op het bot moet worden geanalyseerd. Bovendien: sommige wolken drijven vanzelf over. Leuk nieuws over je financiën of een bijzonder voordeel krijg je deze maand ook.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!