Horoscoop mei: Vissen

24.04.2019 12:07
winterhoroscoop Vissen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Vissen (20 februari – 20 maart)

He, harde werker: het is tijd om de lat iets lager te leggen en wat meer plezier te maken. Spreek af met je vriendinnen, ga op stap met je liefste familielid, kruip op de bank met een boek, ga een dagje naar de sauna, slaap een gat in de dag. Verzin het. En geniet van je – spaarzame – vrije tijd. Je hebt als moeder van jonge kinderen nu eenmaal een chronisch gebrek aan tijd voor jezelf dus áls die momenten er zijn, moet je er direct gebruik van maken.
 

Lees ook
‘Mama wil even rust’: zo zorgen deze moeders voor me-time >
 

Minderen

Ook bij jou speelt momenteel veel in je gezin/familie en dat kost veel energie. Als jij weet dat het om een langdurige situatie gaat, is dit misschien het moment om minder te gaan werken of om op zoek te gaan naar een baan die je beter kunt combineren met je gezin. Neem er de tijd voor en onderzoek alle opties. Er is geen pasklaar antwoord, want geen enkele situatie is hetzelfde.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >