Horoscoop mei: Schorpioen

24.04.2019 12:08
winterhoroscoop Schorpioen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Als jij je emoties te lang opkropt, kun je daar lichamelijk last van krijgen. De laatste weken eis je opvallend veel van jezelf. Natuurlijk heeft dat ook te maken met je privé-situatie, maar het lijkt of jij de lat zelf nog een stukje hoger legt.
 

Lees ook
Dipje? 8 manieren om jezelf snel op te vrolijken >

 

Ontspan

Er zijn maanden waarin alles van een leien dakje gaat en maanden waarin je meer je best moet doen. Mei behoort tot de tweede variant. Het gaat niet slecht, maar je moet overal moeite voor doen. Tenminste, zo ervaar jij het. Je geld is sneller op dan je hoopt, de liefde is ingewikkeld, je krijgt geen hoogte van iemand, je geduld wordt op de proef gesteld, sommige dingen duren veel te lang enzovoort. Tegen de stroom in zwemmen is zinloos en doodvermoeiend. De sterren adviseren je dan ook te ontspannen en jezelf te vertroetelen. Geniet van je kinderen, van die lieve vriendin, die flirt op straat, het compliment van je baas. En reken stiekem ook op een lief cadeautje dat iemand je geeft.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >