Horoscoop maart: Kreeft

25.02.2019 12:41
winterhoroscoop Kreeft

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Nu thuis de boel weer min of meer onder controle is, kun jij je meer richten op je eigen zaken. Zodra je hier aandacht voor hebt, gebeuren er bijzondere dingen.
 

Lees ook
7 manieren om nee te zeggen >

 

Carrière

Ten eerste lijkt er een prachtig aanbod te komen. Niet alleen fijn voor je portemonnee, maar vooral voor je zelfvertrouwen. Je bent geen haantje de voorste, maar je vindt het niet erg om de touwtjes in handen te hebben. Vanaf de laatste week van maart krijgt je carrière alle ruimte. Door omstandigheden word je misschien gevraagd om een extra taak op je te nemen. Het moet natuurlijk passen bij je (gezins)situatie, maar dit is een prachtige kans om te laten zien wat je in je mars hebt.

Maar ja, het valt niet mee om alle tegelijk te doen en oververmoeidheid ligt helaas op de loer. Ga niet over je grenzen heen en zeg geen ja als je eigenlijk nee bedoelt. Moet je nog steeds iets afmaken? Schuif die klus niet langer voor je uit.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >