Horoscoop juni: Stier

27.05.2019 09:59
winterhoroscoop Stier

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Stier (21 april – 20 mei)

Als jij lekker in je vel zit, ben je niet te stoppen. Dat is al enkele weken duidelijk en voorlopig blijft het zo. Op voorwaarde dat je niet piekert of een vervelend probleem uit te weg probeert te gaan. Soms is de aanval de beste verdediging en hoe sneller je een stressvolle situatie aanpakt, hoe beter dat is.
 

Lees ook
Steffi (35) verhuisde naar Lesbos om vluchtelingen te helpen >
 

Plezier maken

Geldzaken zien er superzonnig uit en door een mooie meevaller (of door te hebben gespaard) kun jij je nu iets extra’s veroorloven. Ja, die beslissing is misschien duur, maar het is het dubbel en dwars waard. Hier ga je echt bijzonder veel plezier aan beleven. Plezier maken en het jezelf naar de zin maken loopt momenteel als een rode draad door je leven. Als je het doet: goed bezig. Als je teveel vastzit in patronen en verplichtingen krijg je nu kansen om veranderingen aan te brengen. Als jij blij bent, straalt dat uit op de mensen in je omgeving. In de liefde lijkt er momenteel weinig te veranderen. Jij weet zelf of dat goed of teleurstellend nieuws is.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >