Horoscoop juni: Steenbok

27.05.2019 10:04
winterhoroscoop Steenbok

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Wens: een fit lichaam dat er ook nog eens goed uitziet. Drie keer raden wie daar nu extra veel werk van maakt. Die (nieuwe) strategie werkt echt, maar het is vooral je motivatie die meetbaar succes oplevert. Ondanks dat kun je de komende weken af en toe enorm futloos en uitgeput zijn. De oorzaak is geen raadsel, want je werkt gewoon te hard of te lang. Het mooiste is als je jezelf al eerder dwingt om gas terug te nemen, maar vanaf de laatste week van juni lijk je een grens te bereiken.
 

Lees ook
Neuropsycholoog Erik Scherder: ‘Denk niet in minuten rust, maar in white spots’ >

 

Genieten

Gelukkig is er liefde om bij te ontspannen, zijn er vriendinnen om mee te lachen en komen er gezellige afspraken. De sterren verplichten je niet om meer te genieten, maar adviseren het wel. Single en klaar voor een nieuwe liefde? Help het lot een handje en zorg dat je gevonden kan worden, Steenbok. Is er iemand die jij graag beter wil leren kennen? Neem dan het initiatief.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >