Horoscoop juni: Ram

27.05.2019 10:01
winterhoroscoop Ram

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Ram (21 maart – 20 april)

Voor iemand die niet bekend staat om massa’s geduld, is dit een uitdagende periode. Hoe meer je wordt tegengehouden, hoe sterker de neiging om gas te geven. Jij hebt snel door hoe dingen in elkaar steken en wat er moet gebeuren, maar anderen ervaren jouw inzichten en mening als dwingend. Precies waar je niet op zit te wachten. Tijd voor een slimme aanpak, Ram.
 

Lees ook
Ionica checkt: Tijd voor jezelf >

 

Rust

Je hebt het druk met werk/studie en sociale verplichtingen en je agenda loopt ongemerkt vol. Geen wonder dat je af en toe verkeerd reageert: je bent gewoon moe en je neemt te weinig rust. Dáár kun je gelukkig wel iets aan doen. Vooral de eerste helft van juni is perfect om rustiger aan te doen. Het wordt vanzelf duidelijk als het tij keert. Als het om aandacht gaat, ziet deze maand er interessant uit. Iemand steekt zijn/haar bewondering voor jou niet onder stoelen of banken en geeft je voordeeltjes of extra’s. Vleiend en aanlokkelijk, maar soms is het beter om terughoudend te zijn. Voor wat, hoort wat immers.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >