Horoscoop juni: Leeuw

27.05.2019 10:09
winterhoroscoop Leeuw

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Voor jezelf opkomen gaat jou deze weken bijzonder goed af. Je maakt korte metten met situaties die niet goed voor je zijn en je zet een streep onder slepende zaken waarin geen vooruitgang zit. Goed zo, Leeuw. Maar eerlijk gezegd is het een stukje makkelijker omdat je hulp krijgt van iemand anders en je een netwerk hebt waarop je kunt terugvallen. Toch mag je trots zijn op jezelf omdat je uit je comfortzone stapt en een daad stelt. Dát geeft ruimte in je hoofd, opluchting in je buik en een gevoel van bevrijding. Je intuïtie is sterk en daar mag je nog meer op (leren) vertrouwen.
 

Lees ook
‘Ik liet mijn kind nieuwe dingen uitproberen en deed dat zelf ook’ >

 

Vriendschappen

In de liefde heb je altijd interesse, maar het zijn nu vooral vriendschappen die een grote rol spelen. Heerlijk, want jullie hebben het enorm gezellig en je leert via via ook nieuwe mensen kennen. Tegen het eind van de maand kan er goed financieel nieuws komen. In de vorm van geld of een bijzonder koopje of voordeel. Geluk is deze maand nooit ver uit de buurt als je er oog voor hebt.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >