Horoscoop juni: Boogschutter

27.05.2019 10:05
winterhoroscoop Boogschutter

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Liefde is op dit moment het opvallendste item in je leven. Natuurlijk denk je dan meteen aan romantische liefde, maar je mag het beslist breder trekken. Liefde voor je partner, je kinderen, je huisdier of familie. Maar ook liefde voor het leven, de zomer of die geweldige vriendin. Voor single Boogschutters kan er nu letterlijk een nieuwe liefde komen.
 

Lees ook
Mama spijbelt >

 

Fine-tuning

Net als vorige maand gaat het om fine-tuning en evenwicht vinden tussen jouw wensen en die van anderen. Balans vinden tussen geven en nemen, waarbij geven duidelijk meer effect heeft. Andere mensen blij maken keert namelijk als een boemerang bij je terug. Het leven is druk, de tijd gaat snel en daarom is een snipperdag echt een cadeautje voor jezelf. Gebruik die dag niet voor huishouden of financiële administratie (allebei hard nodig) maar om te doen waar je zin in hebt.

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >