Horoscoop februari: Vissen

25.01.2019 13:15
winterhoroscoop Vissen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Het gaat momenteel allemaal zo lekker, dat het wat jou betreft zo mag blijven. De sterren hebben maar één advies: geniet van het geluk dat nu zo royaal over je wordt uitgestort. En deel het met anderen voor nog meer profijt.
 

Lees ook
Column Malu: ‘Mijn leven bestaat nu uit chaos en geluk’ >

 

Laat je leiden

Van nature ben je al gevoelig, maar op dit moment is je intuïtie nog sterker. Daar kun je je voordeel mee doen, Vissen. Je voelt namelijk heel goed aan wat je moet doen in bepaalde situaties. Laat je maar leiden, dan komt het gewoon goed. Enige nadeel van zoveel gevoeligheid is dat je misschien wat minder goed slaapt. Vermijd prikkels voor het slapengaan en gebruik de avonden om te rusten.
 

Liefde en warmte

De liefde ziet er zonnig uit en je partner lijkt je te willen verrassen. Single? Vanaf 11 februari komen de liefdesplaneten in actie. Dit belooft niet per se een nieuwe liefde, maar wel dat je veel liefde en warmte in je leven ervaart.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >