Horoscoop augustus: Vissen

22.07.2019 12:15
winterhoroscoop Vissen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Langzaam maar zeker krijg je ervaring en handigheid in een nieuwe situatie. Goed bezig! Je mag jezelf een welverdiend schouderklopje geven, want je hebt echt zoveel gedaan de laatste tijd. Nu er meer evenwicht komt, krijg je meer tijd voor bijvoorbeeld de liefde!
 

Samenwerking

Vanaf 23 augustus draait het om liefde, samenwerking en partnerschappen. Jullie zijn het echt niet altijd roerend met elkaar eens, maar jullie sparren op een gezonde manier. Tot die tijd is er alle ruimte om taken af te maken, losse eindjes af te werken, aan je gezondheid te werken (of aan de gezondheid van je gezin).
 

Lees ook
8x zo betrek je jouw kind spelenderwijs bij het opruimen >

 

Opruimen

Opruimen loopt al een tijdje als een rode draad door je leven en in augustus bereikt dat een piek. Sorteer, ruim op, geef weg of gebruik, maar sleep geen oude ballast meer met je mee. Helderheid in je omgeving geeft ook helderheid in je hoofd en gevoel.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement.