Horoscoop augustus: Ram

22.07.2019 12:04
winterhoroscoop Ram

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Ram (21 maart – 20 april)

De afgelopen weken werd je in veel opzichten op de proef gesteld. De spanning was af en toe haast teveel, maar die ene gebeurtenis ligt nu achter je. Nu is het een kwestie van volhouden, geduld hebben, vertrouwen of om loslaten. Het wordt allemaal vanzelf duidelijk wat de beste strategie is. Dit is geen tijd om snel vooruit te willen, maar een periode om zaken op een rijtje te zetten. Prioriteiten stellen is momenteel gelukkig helemaal niet moeilijk, dus doe wat je moet doen, Ram. Geniet van de zomer, van je kinderen, van de liefde. Vier het leven en tel je zegeningen nog eens één voor één.
 

Lees ook
Waarom het als moeder goed is om mooie spullen voor jezelf te kopen >

 

Zuiniger

De eerste helft van de maand is perfect om jezelf extra te verwennen. Vanaf de 19e word je wat voorzichtiger en praktischer als het om je uitgaven gaat. Niks mis mee om af en toe wat zuiniger te doen. De liefde ziet er goed uit. Prille liefde? Je verwachtingen zijn torenhoog en misschien niet realistisch.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement.