Horoscoop augustus: Boogschutter

22.07.2019 12:41
winterhoroscoop Boogschutter

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters staan erom bekend dat ze graag hun horizon willen verbreden. Vaak letterlijk door te reizen, maar ook figuurlijk door te studeren. Met een beetje geluk krijg je nu voor beide mogelijkheden kansen. Dit heeft waarschijnlijk een relatie met je baan: reizen of studeren voor je werk. Als jij van je job houdt, voelt het niet als een verplichting maar als een leuke uitdaging. Het moet natuurlijk wel passen bij je gezinssituatie, maar ook daar komt een oplossing voor.
 

Lees ook
Moeder schrijft dankbrief aan alle moeders met oudere kinderen >

 

Liefde

Je krijgt steun en aanmoediging van de mensen die dicht bij je staan. Zij zien ook dat je sommige kansen niet aan je voorbij moet laten gaan. Waar zou je zijn zonder de liefde? Er is zoveel liefde om je heen, zoveel warmte, begrip en ruimte. Je bent gelukkig. Met partner, maar ook als je nu zonder partner bent voel je liefde. Zoveel positiviteit is aantrekkelijk en dat is de reden waarom single Boogschutters deze maand (of in september) kans maken om een nieuwe liefde vinden.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement.