Horoscoop april: Weegschaal

25.03.2019 10:05
winterhoroscoop Weegschaal

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Relaties zijn voor jou altijd belangrijk, maar nu investeer je er nog meer in dan gewoonlijk. De liefde staat voorop, maar ook je vriendschappen krijgen extra aandacht. Alhoewel jij jezelf prima in je eentje kunt vermaken, kom je toch beter tot je recht als je je krachten bundelt met die van anderen.
 

Hulp vragen

Nog mooier is het als je sneller om hulp vraagt als je in tijdnood dreigt te raken. Je hebt het erg druk en de gewone combinatie van werk en gezin is al pittig genoeg. Die extra taken zijn dan net teveel van het goede. Om hulp vragen én prioriteiten stellen, is het advies van de sterren.
 

Lees ook
‘Moeders moeten leren om hulp te vragen’ >

 

Ander werk

Ben je op zoek naar ander werk? Denk je er wel eens aan om iets totaal anders te gaan doen? De kansen worden steeds realistischer. Een baan waarbij je intern wordt opgeleid kan voorbij komen. Als dit is wat je wilt, grijp die kans dan aan.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >