Horoscoop april: Steenbok

25.03.2019 09:50
winterhoroscoop Steenbok

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Het zou mooi zijn als je beter zou luisteren naar je lichaam: meer rust nemen en minder hard werken. Maar ja, maak dit maar eens duidelijk aan een Steenbok. Jij ziet dat al snel als tijdverspilling en dát levert vervolgens weer stress of schuldgevoel op. Toch kan het gebrek aan energie een signaal zijn dat je nu echt even een tandje terug moet schakelen. Je inzet en verantwoordelijkheidsgevoel kosten wel erg veel. Wat een geluk dat de meivakantie in zicht komt.
 

Lees ook
5x dit gebeurt er als je zonder kinderen op vakantie gaat >

 

Nieuw idee

Thuis en bij je gezin voel jij je het fijnst en kom je tot rust. Zodra dat gebeurt, ontstaat er een nieuw idee waarmee je over een tijdje aan de slag gaat. Een leuk vooruitzicht. Het wordt nóg beter als je een situatie uit het verleden kunt loslaten. Het is tijd om verder te gaan, Steenbok. Dat is misschien lastig, maar er valt een last van je schouders door erover te praten met een goede vriend(in).
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >