Horoscoop april: Leeuw

25.03.2019 10:15
winterhoroscoop Leeuw

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

De afgelopen tijd is je geduld flink op de proef gesteld en liep het (in zakelijk opzicht) niet zo lekker als je hoopte. Nu begint daar een eind aan te komen en dan is het zover: tijd om te oogsten! Eindelijk. Maar voordat het zover is, moet je misschien nog wat aanpassen: details, je verwachtingen of de manier waarop je jezelf verkoopt.
 

Droombaan

Niemand is zo overtuigend als een Leeuw vol zelfvertrouwen. Als dat in orde is, ben je klaar voor succes. Dit is inderdaad een geweldig moment om te solliciteren op die droombaan, om dat creatieve idee uit te voeren of om geld te verdienen met verkoop. Je bruist van energie, je agenda staat vol leuke afspraken en een stressvolle kwestie wordt definitief opgelost.
 

Lees ook
‘Ik wil kinderen een veilig gevoel geven’ >

 

Liefde

Ook voor de liefde kan dit een mooie maand worden, op voorwaarde dat je er genoeg aandacht aan besteedt. De kans bestaat dat je het zo druk hebt met andere zaken, dat je die nieuwe liefde gewoonweg niet in de gaten hebt….
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >