Horoscoop april: Kreeft

25.03.2019 10:20
winterhoroscoop Kreeft

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Je bent bezig met iets groots. Wat dat is, verschilt per persoon, maar je gaat nu een prestatie leveren. Focus je daar op en maak je niet druk om bijzaken. Als je in tijdnood komt, vraag dan om hulp van vrienden, familie of mensen uit je netwerk.

 

Voor jezelf zorgen

Het is een opvallend drukke tijd en daarom is het zo belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Vroeg naar bed en voldoende ontspannen zijn een must. Net als structuur.

 

Lees ook

‘Moeders moeten leren om hulp te vragen’ >

 

Volg je intuïtie

Je bent een gevoelsmens en vaak neem je intuïtief beslissingen. Luister ook nu naar je gevoel en laat je daardoor leiden. Over een lastige situatie krijg je de komende tijd meer inzicht. Dan is het makkelijker om een standpunt in te nemen. Het is verstandig om tot die tijd je mening voor je te houden, want je beschikt nog niet over alle informatie. De liefde is uitdagend. Jullie zitten vaak niet op dezelfde golflengte. Kruip niet in je schulp, Kreeft, maar praat over de dingen die je dwars zitten.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?

Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >